Nordic Cruiser - The Classic Dream    

INTERBOOT FRIEDRICHSHAFEN 2018

Besøg Nordic Cruiseren på bådmessen INTERBOOT i Friedrichshafen ved Bodensee fra den 22.-30. september 2018. Du kan finde os i hal A4, stand 400. Messen er åben hver dag fra kl. 10-18. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Tidligere udstillinger og aktiviteter:

Åbent hus: Tak for besøget

Åbent hus weekend har været meget spænende og succesfuld. Vi siger mange tak til alle, de besøgte os. Det var en fornøjelse at vise vores Nordic Cruiser frem. Næste udstilling: hanseboot ancora boat show fra 25. til 27. maj 2018. Vi håber at se mange a jer i Neustadt/Tyskland.

Tidligere udstillinger og aktiviteter:

Successfuld boot 2018 - Åbent hus kommer snart

Vi har haft en meget successfuld udstilling i Düsseldorf. Vi siger mange tak til alle, de har besøgt os på vores stand. Inden længe er det tid til vores åbent hus arrangement: 9.-11. marts 2018 står dørene til værftet åben og I har en chance for at se både under bygning og både klar til sejlads. Kom forbi fredag fra kl. 13 til kl. 17, lørdag og søndag fra kl.10 til kl. 16. Vi ser frem at ser jer på værftet.

Glådelig Jul - vi glæder os til at se jer igen på boot 2018

Nordship Yachts ønsker alle en rigtig Glædelig Jul samt Godt Nytår. Vi håber at møde jer i 2018 på vandet, i en havn eller på en messe. Muligvis på boot/Tyskland? Nordship Yachts præsenterer fra d. 20 til d. 28. januar Nordic Cruiser i hal 15 på stand A03. Vi ser frem til jeres besøg. Messen har åbent hver dag fra 10 til 18.

Åbent hus i Lunderskov

Fra d. 17. til d. 19. november 2017 var værftsdørene åbne i Lunderskov. Der var mange sejlere som har set produktionen, vores Nordic Cruiser og har haft en god snak med os. Vi takker for besøget og ser frem at møde jer igen.

Nordship Yachts på den sidste hanseboot

Fra d. 28. oktober til d. 5. november 2017 har vi vist vores Nordic Cruiser på den sidste hanseboot. Udstillingen har været meget spænende og succesfuld. Vi siger mange tak til alle, de besøgte os. Det var en fornøjelse at vise vores Nordic Cruiser frem.

Nordic Cruiser på Interboot!

Fra 23. september til 1. oktober 2017 var vi med vores klassiske daycruiser ved Bodensøen på Interboot. Vi takker for den store interesse og besøg. Vi håber at byde dig velkommen ombord snart igen

Flensburg Boat Show – god begivenhed i efteråret vejr

Fra 8. til 10. september 2017 udstillede vi vores Nordic Cruiser på Flensburg Boat Show i Flensburg. Vi takker alle besøgende for deres besøg. Vi har haft en dejlig og hyggelig udstilling med desværre lidt regnvejr.

Vandsportmesse i Ishøj - en stor succes i det bedste sommervejr

Fra 1. til 3. september har vi været på Båd- og Vandsportmesse i Ishøj. Vi siger mange tak til alle besøgende. Det var en fantastisk weekend med mange besøgende og det bedste vejr. Mere end 20.000 besøgende kom og kunne se nye og brugte både, få oplysninger om forskellige vandsportprodukter og endda komme på vandet, for eksempel med kanoer eller stand-up paddle boards. En super flot weekend - vi kommer tilbage næste år.

Tak for dit besøg hos hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland

Fra 26. til 28. maj har vi udstillet vores Nordic Cruiser på hanseboot ancora boat show i Neustadt/Tyskland. Vi har haft en rigtig god udstilling og siger mange tak til alle vores besøgende, som besøgte vores Nordic Cruiser i det helt fantastiske sommervejr. Næste udstilling vi er på, er den flydende bådudstilling i Ishøj fra den 1. til den 3. september 2017. Vi udstiller en Nordship og en Nordic Cruiser. Vi glæder os til at se jer.

Nordship Yachts udstiller på Fredericia Boat Show

Vi udstiller i Fredericia sammen med Faurby Yacht. Vi glæder os til ar se jer på vores stand A-1102 lige inden for døren. På vores stand viser vi en Nordic Cruiser og en Nordship 360DS. Kom og få en bådsnak og en hyggelig dag på udstillingen. Boat Show løber over 2 weekender: 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Åbningstider: om hverdagen 12 til 18, Lørdag/Søndag 10 til 17.